Sikeres magyar cégek Szlovákiában

2011-07-27 15:44:00 V.J.

hírkép

Egyre több hazai cég veti meg lábát északi szomszédunkban. A magyar vállalkozások sikere nemcsak erősíti a két ország kapcsolatát, de munkahelyeket is teremt. Ennek a kapcsolatnak a jegyében nyílik fotókiállítás az egyik legismertebb pozsonyi galériában.



Nemcsak turistaként lehet felfedezni Szlovákiát. Mind több magyar vállalkozás számára jelent üzletileg is vonzó célpontot. A közelség, a jó infrastruktúra, a gyakran magyar nyelvi környezet, mind fontos lehet az üzleti életben.

Hogy a kapcsolatok a továbbiakban még jobban bővüljenek és minél többen megismerjék Szlovákiában is a magyar befektetőket és vállalkozásokat izgalmas fotókiállítás nyílik rövidesen Pozsonyban. A rendezvény célja Szlovákia és Magyarország közötti gazdasági kapcsolatok elmélyítése és propagálása. A megnyitón jelen lesznek Szlovákia állami szerveinek vezető képviselői valamint a Magyar Köztársaság szlovákiai nagykövetségének és kereskedelmi irodájának vezetői.

A látogatók augusztus végéig, a Michalsky Dvor Galériában ingyenesen ismerkedhetnek meg a kiállítás anyagával 13.00-18-00 óra között.